Inspiratie nodig voor kerstcadeaus? Ontdek onze DIY geschenken! - Marion Maakt

Inspiratie nodig voor kerstcadeaus? Ontdek onze DIY geschenken!

Het is weer die tijd van het jaar! De lucht is gevuld met de geur van dennenbomen en de straten zijn versierd met fonkelende lichtjes. Kerstmis staat voor de deur, en dat betekent maar één ding: cadeautjes! Helaas zit er ook een minder mooie kant aan deze zijde van de feestdagen. Heel veel miskopen, overconsumptie en onnodige verspilling hebben een enorme impact op onze aarde. Gelukkig kan het anders!

In plaats van te kiezen voor de standaard geschenken uit de winkel, willen we je dit jaar uitnodigen om de magie van de feestdagen vast te leggen in zelfgemaakte geschenken. Waarom? Omdat zelfgemaakte cadeaus niet alleen persoonlijk zijn, maar ook een ecologisch tintje aan de feestvreugde toevoegen.

Zelfgemaakte Verwengeschenkjes: Een Kerstavond vol Creativiteit

Snuffel door de recepten die we voor je hebben uitgezocht en laat je inspireren tot het creëren van zelfgemaakte verwengeschenkjes. Of je nu een doorgewinterde DIY-er bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe hobby, deze recepten bieden voor elk wat wils.

Heerlijk genieten van een fris huis: Zelfgemaakte Roomsticks

Wil je jouw huis onderdompelen in een feestelijke sfeer? Probeer dan eens onze roomsticks. Met slechts enkele ingrediënten, waaronder natuurlijk parfum, water, alcohol en glycerine, maak je in een handomdraai home-made roomsticks. Het is niet alleen super eenvoudig, maar het ruikt ook nog eens fantastisch. Ideaal om onder de kerstboom te plaatsen en de hele ruimte te vullen met een feestelijke geur.

Happy vibes met deze body- en handwash

Geef dit jaar een cadeau dat niet alleen nuttig is, maar ook zorgt voor gelukkige vibes. Onze body- en handwash met pompelmoes is de ideale reiniger die de huid niet uitdroogt. De toevoeging van pompelmoes zorgt bovendien voor instant geluk. Een perfect cadeau voor iedereen die wel wat ontspanning verdient tijdens de drukke feestdagen.

Ook voor hem: Verwenning met Baardolie

Vergeet de mannen in je leven niet! Onze baardolie is speciaal ontworpen om de baardharen te verstevigen en te verzachten. Binnen 5 minuten is de klus geklaard, en je verwent je broer, vriend of papa met een zelfgemaakt geschenk dat zowel praktisch als luxe is.

Maar ook shampoobars, lippenbalsem, bruisballen, dagcrèmes, badzout… vind je bij onze recepten. Eindeloos veel keuze voor je home-made kerstcadeau!

DIY Boxen: Het Perfecte Cadeau voor Elk Niveau

Misschien heb je wel zin in zelfgemaakte cadeaus, maar ontbreekt het je aan tijd of zin om alles zelf bij elkaar te zoeken. Geen zorgen, daar hebben we aan gedacht! Ontdek onze gloednieuwe DIY-boxen, perfect samengesteld als cadeau om het plezier van zelf maken te schenken.

4 x DIY Box om te Schenken

  1. DIY BOX: Lippenbalsem: Zeg vaarwel tegen droge lippen met de DIY BOX Lippenbalsem. Alles wat je nodig hebt om 5 lippenbalsems te maken, verpakt in één handige doos.
  2. DIY BOX Bruisballen: Laat je bad transformeren in een oase van rust met de ingrediënten uit onze DIY Box Bruisballen.
  3. DIY Box Kaarsen: Het maken van kaarsen is helemaal niet moeilijk. Ontdek het met onze DIY Box Kaarsen en geef sfeer aan de donkere winteravonden.
  4. DIY Box Deodorant: Zeg vaarwel tegen schadelijke stoffen en maak keer op keer onze favoriete natuurlijke deodorant met de ingrediënten uit de DIY Box Deodorant, zonder baking soda.

Maak deze kerst extra bijzonder met een vleugje creativiteit en duurzaamheid. Bekijk snel onze DIY-boxen en ontdek het plezier van zelfgemaakte geschenken.

Laat de feestelijke voorbereidingen beginnen!

laat een reactie achter

Reacties worden eerst gelezen en goedgekeurd voor we deze publiceren.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.