Terug naar de kern: De echte reden achter onze grote stocksale - Marion Maakt

Terug naar de kern: De echte reden achter onze grote stocksale

Lieve allemaal,

De afgelopen dagen hebben we zoveel steun mogen ontvangen, en daar wil ik even bij stilstaan. Of je nu een bestelling hebt geplaatst tijdens onze stocksale, een berichtje hebt gestuurd, of nog overweegt om iets te bestellen – dankjewel. Echt, het betekent veel voor me.

Maar vandaag wil ik iets persoonlijks met je delen. Iets wat misschien al even borrelt, maar waar ik nog niet eerder zo open over ben geweest.

Marion Maakt begon vanuit passie. Een passie voor natuurlijke verzorging, voor zelf dingen maken, en voor het delen van kennis en inspiratie met anderen. De workshops, de boeken, de recepten – dat was wat me energie gaf.

Maar naarmate Marion Maakt groeide, veranderde het. Wat begon als een liefdevol project, veranderde langzaam in een logistieke rollercoaster. De focus verschoof van creativiteit en inspiratie naar orders verwerken, logistiek regelen en constant brandjes blussen. Het werd een bedrijf vol ‘gedoe’ dat me afleidde van datgene waar ik ooit zo gepassioneerd over was.

Gelukkig stond ik er niet alleen voor. Eerst had ik de geweldige hulp van mijn lieve ex-collega Evelyne, en later kwam Laura erbij als mijn businesspartner – echt de beste beslissing ooit. Maar ondanks dat hun hulp onmisbaar was, bleef de logistiek mentaal zo'n groot stuk in beslag nemen dat ik mijn liefde voor Marion Maakt verloor.

En eerlijk? Ik heb zelfs overwogen om ermee te stoppen.

Maar iets hield me tegen. Ik realiseerde me dat ik helemaal niet wilde stoppen. Marion Maakt is mijn baby, en ik wil dat het teruggaat naar de kern – naar wat me ooit zo enthousiast maakte. Inspireren, creëren, kennis delen. Dat is wat Marion Maakt weer moet worden.

Daarom hebben we besloten om de logistiek uit handen te geven. We gaan samenwerken met de grondstoffen van een externe partner. Dat betekent dat jij je bestelling gewoon op onze website zal kunnen plaatsen, maar dat de afhandeling, verzending en het etiket niet meer van Marion Maakt zijn. Deze zullen afkomstig zijn van ons nieuwe partnermerk, dat ik later zal onthullen. Het was voor mij essentieel om een partner te vinden die ik 100% vertrouw, vooral op het gebied van kwaliteit. En die partner heb ik gevonden!

Voor jou als klant verandert er weinig: je kunt nog steeds op onze website bestellen, en de producten blijven van dezelfde hoge kwaliteit. Voor ons als bedrijf verandert er veel: we hebben geen stock meer, geen gigantische investeringen, en geen logistieke rompslomp.

En daarom houden we nu deze grote stocksale. We willen de overstap zo soepel mogelijk maken en ruimte creëren voor het nieuwe avontuur. Veel producten zijn al uitverkocht, maar er zijn nog steeds geweldige items beschikbaar. Dus als je nog wilt profiteren van de kortingen, wacht niet te lang. Tot 5 november loopt de sale, en daarna zal de webshop worden gekoppeld aan onze nieuwe partner en zullen de normale prijzen weer van toepassing zijn.

Deze beslissing is echter met een klein hartje. Ons geld zit vast in de voorraad (wat betekent dat elke bestelling écht een verschil voor ons maakt). Ons loon is deels afhankelijk van de verkoop van de webshop, en we lopen het risico dat klanten rechtstreeks bij het partnermerk gaan kopen. Maar ondanks deze zorgen heb ik vertrouwen. Ik geloof dat deze stap de juiste is voor de toekomst van Marion Maakt.

Ik wil je nogmaals bedanken voor je vertrouwen en steun in Marion Maakt. Dit is geen einde, maar een nieuw begin – eentje waar ik ongelooflijk veel zin in heb. En ik hoop dat jij met ons mee blijft groeien.

Bedankt om tot hier te willen lezen. Terwijl ik dit neerpen besef ik des te meer hoe logisch deze beslissing voor mij is.

Warme groet, 

Marion

laat een reactie achter

Reacties worden eerst gelezen en goedgekeurd voor we deze publiceren.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.