15% korting, 15% gaat naar Brooddoosnodig.

Code: brooddoos15*

Als je mij al even volgt, dan weet je dat ik geen grote fan ben van Black Friday. Het staat haaks op alles waar ik als ondernemer én als mens in geloof: duurzaamheid, consuminderen, lokaal winkelen…

Tegelijk is het ook dubbel. Want aan de andere kant hou ik er wel van om mijn klanten in de watten te leggen, bijvoorbeeld met een mooie kortingsactie. Zo kreeg je voor Black Friday ooit een gratis home made dagcrème cadeau én doneerde ik per bestelling 1 euro aan Natuurpunt.

Dit jaar besloot ik het anders aan te pakken

In oktober fietste ik met een bakfiets-met-platte-batterij de steile berg aan de Gentse Vooruit op. Terwijl ik de longen uit mijn lijf trapte, mijmerde ik over de quote die ik vlak daarvoor op Instagram had gelezen:

“It will never hurt me more than it will help them”

En verdorie, hoe waar is dat eigenlijk?! Met alles wat er gaande is in de wereld, ben ik me extra bewust van mijn privileges. Dat mijn wieg net hier stond, dat ik opgroeide in een warm gezin, dat ik alle kansen kreeg. Ik zit in een comfortabele positie, waarin ik kan geven en niet per se hoef te ontvangen.

En dat geven, dat ga ik ook doen, tijdens de actie die loopt van dinsdag 14/11 tot en met zondag 19/11. Meteen ook een goede reden om te vieren dat Marion Maakt intussen 3 jaar bestaat én dat we een gloednieuwe website hebben.

*NIet op workshops, niet cumuleerbaar met andere kortingen of afgeprijsde artikelen.

Waarom dit project

Voor ik startte met Marion Maakt, werkte ik jarenlang in de sociale sector als orthopedagoog. Het heeft me altijd enorm veel voldoening gegeven om mensen die het minder goed hebben te helpen. Ook als ondernemer heb ik een hart voor kwetsbare doelgroepen. Zo werken we voor de producthandling van Marion Maakt samen met Gandae, een maatwerkbedrijf dat mensen met een mentale beperking helpt om werkervaring op te doen.

Ik koos voor Brooddoosnodig omdat het een lokaal project is uit ‘mijn’ Gent én omdat het zich specifiek richt op kinderen. Want vorig jaar werd ik zelf voor de eerste keer mama. Ik kreeg niet alleen een prachtige dochter cadeau, maar ook een week moederhart :)

De missie van Brooddoosnodig? Honger op de schoolbanken de wereld uit helpen. Hoe Enchanté vzw dat precies doet, zie je in deze video:

Help je mee?

Help je mee om een mooi bedrag te verzamelen voor Brooddoosnodig?

Plaats je bestelling tussen 14/11 en 19/11 op de webshop

Gebruik de code brooddoos15 (op de volledige webshop muv workshops, niet cumuleerbaar met andere kortingen of ageprijsde artikelen)

Jij krijgt -15% korting, ik doneer 15% van jouw bestelde bedrag aan Brooddoosnodig

Ga shoppen