Inspiratiesessie 'Weet wat je smeert'

Inspiratiesessie 'Weet wat je smeert'

dinsdag 21 april 2020
19:00 - 21:00

Onderbergen 35, 9000 Gent
Bekijk op Google Maps

Prijs: €40/pp

Inschrijven

Altijd al willen weten wat er in onze cosmetica zit? Vraag je je soms af of je dagelijkse badkamerritueel wel zo gezond is voor huid en planeet? Wil je graag weten wat je nu écht smeert? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou!

Tegenwoordig is er zoveel tegenstrijdige informatie beschikbaar over hormoonverstorende, kankerverwekkende en milieubelastende stoffen in cosmetica, dat we de bomen door het bos niet meer zien. Bovendien zijn cosmeticaproducenten meesters in het misleiden van de consument. 

In deze inspiratiesessie probeer ik jullie wegwijs te brengen in de overvloed aan informatie. Ik leer jullie hoe je een ingrediëntenlijst kan ontleden en welke handige tools je hiervoor kan gebruiken. Ik overloop met jullie de stoffen waar er veel controverse rond heerst en leg jullie uit waarom. Je krijgt ook een handig lijstje mee naar huis met 'te vermijden' stoffen zodat je voorbereid en met een gerust hart cosmetica kan gebruiken. 
 
Om af te sluiten gaan we zelf aan de slag. Je krijgt een volwaardige, kwaliteitsvolle en natuurlijke bodycrème van Smoet. mee naar huis, die je zelf personaliseert met enkele actieve bestanddelen. Geen nood, dit 'maakproces' duurt maar enkele minuten.

De plaatsen zijn beperkt. Reserveer je plekje snel.