Offline workshop op maat: vraag aan

Teambuilding? Event? Vrijgezellen? Een avondje/dagje onder vrienden? Privéworkshops op maat zijn steeds mogelijk. De workshop wordt aangepast aan jouw wensen: locatie, duur, aantal & keuze producten…

Het ‘Marion Maakt’-team bestaat uit Meemakers over heel Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar je woont (binnen Vlaanderen & Brussel), wij komen naar jou toe! Of kom langs op onze vaste workshopplek in Zwijnaarde (Gent).

Kies uit een van onze workshops (combinaties, minder producten, kortere workshops en variaties (zoals bv. baardolie voor hem) zijn mogelijk) – max. 20 deelnemers:

  • Face Care: we maken dagcrème, gezichtsreiniger, tonic en oogserum
  • Body Care: we maken bodylotion, lippenbalsem en deo / of handgel, handzeep en handcrème
  • Hair Care: we maken een shampooblok, vloeibare shampoo en conditioner / of een shampoo- en conditionerblok
  • Make-up: mascara, lippenstift, blush, poederfoundation en fixing spray
  • Poetsproducten: allesreiniger, wc-reiniger, ontkalker, schuurcrème, waspoeder

Tijdens elke workshop wordt stilgestaan bij wat natuurcosmetica is en waar het verschil ligt met de reguliere verzorgingsproducten. We hebben het ook over de kruiden en andere actieve bestanddelen die we gaan gebruiken en wat deze voor je huid en haar kunnen betekenen. 

We maken enkele DIY producten in herbruikbare verpakking die de deelnemers mogen meenemen naar huis. Er wordt enkel gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle en biologische grondstoffen.

Informatie

Lessen

Wat zeggen anderen over de cursussen

Elise F.
Lees verder
Ik ben helemaal fan van deze workshop! Zo duidelijk uitgelegd. Maar ik had eigenlijk niets anders verwacht van jou :). Wat ik ook fijn vind, is dat het breder gaat dan enkel de recepten. Ik heb weer zoveel bijgeleerd. Dankjewel!
Inge Bollens
Lees verder
Ik heb al verschillende workshops van Marion gevolgd en ik kan het jullie alleen maar aanraden! Stuk voor stuk werden ze met zoveel passie en aanstekelijk enthousiasme gegeven, dat ik er mezelf ook helemaal in verdiept heb :-). Alles wordt duidelijk uitgelegd van het begin tot het einde en je krijgt er telkens een super interessante infobundel bij waar ik nog steeds naar teruggrijp. Je krijgt ook toegang tot een forum om vragen te stellen, daar leer je ook veel van elkaar.
Fien
Lees verder
De workshops van Marion Maakt zijn stuk voor stuk pareltjes! Ze deelt al haar kennis met jou op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier. Zelfs online zijn de workshops perfect te volgen. Je krijgt een handig overzicht in een e-book en daarnaast zijn er de filmpjes die makkelijk te volgen zijn en waarin de verschillende stappen perfect uitgelegd worden.
Marianne De Waele
Lees verder
Na alle workshops blijft Marion me steeds verbazen, met alle info en tips die ze geeft, ze probeert zich zelf nog altijd maar te verbeteren, en zoekt mee bij een specifieke vraag, Top!
Deborah Donies
Lees verder
Ik ben al even trouwe volger van Marion. Haar enthousiasme is aanstekelijk en je leert elke keer weer een heleboel bij. De webshop is een grote meerwaarde waar je alles duidelijk terugvind. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende workshop! De online workshops doen de drempel wegvallen voor iedereen die om welke reden dan ook niet steeds tot de offline workshops kon geraken. Doe zo verder !
Previous
Next

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.