Workshop: Maak je eigen kruidenapotheek door Mentha x piperita

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 49

Wil je graag:

 • overstappen naar natuurlijke middeltjes die helpen bij klachten
 • begrijpen welke geneeskrachtige werking kruiden hebben én deze middeltjes ook zelf maken?
 • weten welke kruiden een positieve impact hebben op jouw gezondheid?

In deze online workshop krijg je uitgebreide informatie over planten als geneesmiddel en maak jij 3 producten voor in jouw thuisapotheek. Daarnaast krijg je ook een e-book met de basisbeginselen van de kruidengeneeskunde én een bonusrecept.

Aline van Mentha x piperita neemt jou mee in de wondere wereld van geneeskrachtige planten. Ze maakte enkele jaren geleden de keuze om de standaard EHBO kit te vervangen door middeltjes op natuurlijke basis. En het werkte! Nu wil ze die kennis met jou delen.

Inhoud:

 • Online workshop met uitgebreide uitleg en recept tutorials
 • Een zuiverende, helende en verzachtende wonderzalf (eczeem, jeuk, uitslag, acné, lichte brandwonden, kloven en scheurtjes)
 • Een massageolie roller (tegen spier en gewrichtspijn)
 • Een neusstick inhalator (voor bij een moeilijke ademhaling, sinusitis, hoofdpijn en weinig concentratie)
 • Bonus recept: Vapo rub balsem (verlichting bij verkoudheid en hoest)
 • E-book van 30 blz: basisbeginselen van kruidengeneeskunde

Praktisch:

 • Toegang tot de video’s en het e-book op het online leerplatform van https://marionmaakt.be/wp-content/uploads/2021/06/3-1.png Maakt.
 • Kijk wanneer en waar je wilt. De workshop blijft online.
 • Deze workshop is exclusief ingrediënten. Je kan wel een bijhorende box kopen indien gewenst. Deze vind je hier.
 • Tijdsbesteding: +/- 2uur

Na deze workshop weet je hoe een eigen kruidenapotheek te maken en heb je producten in huis om kwaaltjes van het hele gezin aan te pakken.

Heb je er zin in? Terecht! Naast veel nieuwe kennis (misschien wel een nieuwe levenswijze), je natuurlijke producten, het handig e-book (dat je kan blijven gebruiken), is het ook gewoon heel leuk om te doen.

Informatie

Lessen

Wat zeggen anderen over de cursussen

Elise F.
Lees verder
Ik ben helemaal fan van deze workshop! Zo duidelijk uitgelegd. Maar ik had eigenlijk niets anders verwacht van jou :). Wat ik ook fijn vind, is dat het breder gaat dan enkel de recepten. Ik heb weer zoveel bijgeleerd. Dankjewel!
Inge Bollens
Lees verder
Ik heb al verschillende workshops van Marion gevolgd en ik kan het jullie alleen maar aanraden! Stuk voor stuk werden ze met zoveel passie en aanstekelijk enthousiasme gegeven, dat ik er mezelf ook helemaal in verdiept heb :-). Alles wordt duidelijk uitgelegd van het begin tot het einde en je krijgt er telkens een super interessante infobundel bij waar ik nog steeds naar teruggrijp. Je krijgt ook toegang tot een forum om vragen te stellen, daar leer je ook veel van elkaar.
Fien
Lees verder
De workshops van Marion Maakt zijn stuk voor stuk pareltjes! Ze deelt al haar kennis met jou op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier. Zelfs online zijn de workshops perfect te volgen. Je krijgt een handig overzicht in een e-book en daarnaast zijn er de filmpjes die makkelijk te volgen zijn en waarin de verschillende stappen perfect uitgelegd worden.
Marianne De Waele
Lees verder
Na alle workshops blijft Marion me steeds verbazen, met alle info en tips die ze geeft, ze probeert zich zelf nog altijd maar te verbeteren, en zoekt mee bij een specifieke vraag, Top!
Deborah Donies
Lees verder
Ik ben al even trouwe volger van Marion. Haar enthousiasme is aanstekelijk en je leert elke keer weer een heleboel bij. De webshop is een grote meerwaarde waar je alles duidelijk terugvind. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende workshop! De online workshops doen de drempel wegvallen voor iedereen die om welke reden dan ook niet steeds tot de offline workshops kon geraken. Doe zo verder !
Previous
Next

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.