Banner text

DIY Natural Face care

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
US$€ 79


Heb jij


 • genoeg van het overaanbod aan dure verzorgingsproducten vol synthetische parfums en irriterende stofjes?Wil jij


 • met een gerust hart je huid verzorgen, zonder je druk te maken over de impact daarvan op je gezondheid en op de planeet?
 • leren hoe je gepersonaliseerde, kwaliteitsvolle natuurcosmetica maakt?

Dan is deze workshop gelaatsverzorging ‘DIY Natural Face Care’ iets voor jou!

Wat leer je maken?


Je leert huid- en lichaamsverzorging maken op een verantwoorde en duurzame manier. We maken gebruik van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd!

Je gaat naar huis met 3 natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Bovendien leer je hoe je je producten kan personaliseren en aanpassen naar de wensen en noden van jouw huid.

Alles staat ook stap voor stap uitgeschreven in het uitgebreide bundel zodat je thuis ook aan de slag kan.

Mijn lievelingsrecept (met voorsprong!) voor dagcrème, afgestemd op jouw huidtype

een hydraterende gezichtsreiniger

Antioxidanten booster serum met hyaluronzuur en vitamine C dat je huid een extra boost geeft, anti-aging werkt en je natuurlijke glow terug brengt.

Praktisch


In de prijs van 79 euro zit een 3-uur durende workshop met veel uitleg, tips & tricks, drie homemade producten ​​​​​​​die je meeneemt naar huis en een uitgebreide infobundel.

We starten om 19u. Het einde is voorzien rond 22u.

Je wordt verwacht bij ons in Zwijnaarde, dorpsstraat 5A.


Na deze workshop


 • Kan je zelf hoogwaardige gelaatsverzorging maken.
 • Heb je zicht op de functies van de verschillende ingrediënten en versta je hoe verzorgingsproducten ontwikkeld worden.
 • Weet je DIY skincare kan aanpassen aan jouw huidtype.

Voor wie is deze workshop?


 • Iedereen die interesse heeft in DIY cosmetica.
 • Beginnelingen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en getoond.
 • Meer ervaren DIY’ers. Ontdek hoe je eindeloos kan variëren.
 • Mensen met een gevoelige huid.
 • Iedereen die met een gerust hart wil smeren. <3 planet & skin.

Reserveer je plekje snel, want de plaatsjes zijn beperkt.

Ik kijk er naar uit om je mee te nemen in de wondere wereld van natural skincare! Tot dan?

 • maskne

Annulerings-voorwaarden

 1. De workshop kan kosteloos geannuleerd worden tot 30 dagen voor aanvang.
 2. Bij een annulatie van minder dan 30 dagen wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald. De deelnemer kan wel iemand anders in zijn/haar plaats sturen.
 3. Bij nieuwe COVID-19 maatregelen wordt gekeken of de workshop nog mag doorgaan. Hier wordt enkel rekening gehouden met de maatregelen opgesteld door de overheid. Enkele scenario’s:
  • Er komen nieuwe maatregelen en er mogen geen workshops meer doorgaan: de workshop wordt verplaatst naar een later moment. De deelnemers krijgen geen terugbetaling, maar wel een garantie dat ze de volgende keer kunnen deelnemen. Kunnen ze niet op het nieuwe moment, dan krijgen ze een cadeaubon ter waarde van de workshop. Deze kunnen ze gebruiken voor latere workshops, maar ook in de webshop voor andere zaken.
  • Er moet 1 iemand in quarantaine/ er is iemand ziek/ iemand wil niet meer komen tgv Covid-19. De annulatievoorwaarden zoals hierboven (1-2) omschreven worden gehanteerd.

Informatie

Lessen

Wat zeggen anderen over de cursussen

Elise F.
Lees verder
Ik ben helemaal fan van deze workshop! Zo duidelijk uitgelegd. Maar ik had eigenlijk niets anders verwacht van jou :). Wat ik ook fijn vind, is dat het breder gaat dan enkel de recepten. Ik heb weer zoveel bijgeleerd. Dankjewel!
Inge Bollens
Lees verder
Ik heb al verschillende workshops van Marion gevolgd en ik kan het jullie alleen maar aanraden! Stuk voor stuk werden ze met zoveel passie en aanstekelijk enthousiasme gegeven, dat ik er mezelf ook helemaal in verdiept heb :-). Alles wordt duidelijk uitgelegd van het begin tot het einde en je krijgt er telkens een super interessante infobundel bij waar ik nog steeds naar teruggrijp. Je krijgt ook toegang tot een forum om vragen te stellen, daar leer je ook veel van elkaar.
Fien
Lees verder
De workshops van Marion Maakt zijn stuk voor stuk pareltjes! Ze deelt al haar kennis met jou op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier. Zelfs online zijn de workshops perfect te volgen. Je krijgt een handig overzicht in een e-book en daarnaast zijn er de filmpjes die makkelijk te volgen zijn en waarin de verschillende stappen perfect uitgelegd worden.
Marianne De Waele
Lees verder
Na alle workshops blijft Marion me steeds verbazen, met alle info en tips die ze geeft, ze probeert zich zelf nog altijd maar te verbeteren, en zoekt mee bij een specifieke vraag, Top!
Deborah Donies
Lees verder
Ik ben al even trouwe volger van Marion. Haar enthousiasme is aanstekelijk en je leert elke keer weer een heleboel bij. De webshop is een grote meerwaarde waar je alles duidelijk terugvind. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende workshop! De online workshops doen de drempel wegvallen voor iedereen die om welke reden dan ook niet steeds tot de offline workshops kon geraken. Doe zo verder !
Previous
Next

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox!