Back to All Events

DIY Natural Make-up

  • Malmo - kortrijk 2 Diksmuidekaai Kortrijk, Vlaanderen, 8500 Belgium (map)

Wist je dat meer dan 50% van wat we op onze huid smeren in ons lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering, lood…en andere kankerverwekkende en hormoonverstorende bestanddelen bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je natuurlijke make-up maken op basis van mineralen. Respect voor huid en natuur verzekerd! Vegan is mogelijk.*

Je gaat naar huis met 5 producten in herbruikbare verpakking:

  • Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen

  • Blush voor net dat extraatje meer

  • Poeder foundation voor een gezonde glow

  • Mascara die jouw wimpers benadrukken

  • Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

We starten om 13u. Het einde is voorzien rond 17u. De prijs bedraagt 75 euro. Hierin zitten 5 volwaardige make-up producten met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ook een uitgebreide infobundel krijg je mee naar huis. Tijdens de workshop kan je genieten van drankjes en hapjes verzorgd door Malmö.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@marionmaakt.be. Jouw inschrijving is pas voltooid nadat je een bevestigingsmail gekregen hebt en het bedrag is overgemaakt op het doorgestuurde rekeningnummer.

LET OP: mijn mails komen soms in de spamfolder terecht.

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur gerust iemand in jouw plaats!

De plaatjes zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden.

MEEBRENGEN
Ik neem enkele voorbeeldjes blush, poeder foundation en lippenstift mee om de keuzestress te minimaliseren :). Om deze te testen, mag je make-up borstels meenemen en een handspiegel. Heb je dit niet, geen nood, ik neem ook enkele borstels mee. 

Get ready to shine!


*Het enige dierlijke product dat we gebruiken is biologische en organische bijenwas in de lippenstift. Dit kan vervangen worden, maar de lippenstift doen we dan wel in een potje. Werkt even goed!

Earlier Event: December 10
DIY Natural Face Care
Later Event: December 28
DIY Natural Make-up