Back to All Events

Volzet - DIY Natural Make-up

  • House of moments - Grembergen 8 Hamsesteenweg Dendermonde, Vlaanderen, 9200 Belgium (map)

Wist je dat meer dan 50% van wat we op onze huid smeren in ons lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering, lood…en andere kankerverwekkende en hormoonverstorende bestanddelen bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je natuurlijke make-up maken op basis van mineralen. Respect voor huid en natuur verzekerd! Vegan is mogelijk.*

Je gaat naar huis met 5 producten in herbruikbare verpakking:
• Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen
Blush voor net dat extraatje meer
Poeder foundation voor een gezonde glow
Mascara die jouw wimpers benadrukken
• Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

De plaatsen zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden. Wees er dus snel bij!

Get ready to shine!

*Het enige dierlijke product dat we gebruiken is biologische en organische bijenwas in de lippenstift. Dit kan vervangen worden, maar de lippenstift doen we dan wel in een potje. Werkt even goed!

PRIJS

€ 67 – inclusief alle materiaal, 5 zelfgemaakte producten, infobundel, hapjes en drankjes, een ontspannen namiddag waar ont-moeten en feelgood centraal staan!

Inschrijven doe je vóór 14 juni via hello@houseofmoments.be
Je inschrijving is pas definitief op het moment dat het inschrijvingsgeld volledig is ontvangen en dit binnen de 5 werkdagen na inschrijving of aanvraag tot deelname.