Back to All Events

Volzet - DIY Natural Make-up

  • Bar Copine - Lokeren 71 Markt Lokeren, Vlaanderen, 9160 Belgium (map)

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering, lood…en andere kankerverwekkende en hormoonverstorende bestanddelen bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je natuurlijke make-up maken op basis van mineralen. Respect voor huid en natuur verzekerd! Vegan is mogelijk.*

Je gaat naar huis met 4 producten in herbruikbare verpakking:

  • Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen

  • Blush voor net dat extraatje meer

  • Mascara die jouw wimpers benadrukken

  • Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

+ recept en uitleg voor poeder foundation

Je krijgt ook nog een heleboel tips en tricks mee die Marion zelf leerde in haar opleiding tot herborist (CVO). En er worden lekkere hapjes en drankjes voorzien door Bar Copine.


We starten om 19u. Het einde is voorzien rond 22u30. De prijs bedraagt 67 euro inclusief 4 producten, een uitgebreide infobundel, een hapje & drankje en private shopping).

Inschrijven kan je via info@barcopine.be. De plaatjes zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden.


Graag tot dan!

*Het enige dierlijke product dat we gebruiken is biologische en organische bijenwas in de lippenstift. Dit kan vervangen worden, maar de lippenstift doen we dan wel in een potje. Werkt even goed!

Earlier Event: October 28
Volzet - DIY Natural Cleaning Products
Later Event: November 7
DIY Natural Make-up