Back to All Events

Volzet - DIY Natural Body Care

  • Billierose - Gent 135 Brabantdam Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam terecht komt? En dat veel (dure) verzorgingsproducten hormoonverstorende stoffen, microplastics (=kleine deeltjes plastic), synthetische bewaarmiddelen, agressieve alcohol ... bevatten die nefast zijn voor mens en natuur?

In deze workshop leer je jouw huid en lichaam verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruikt van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd!

We focussen in deze workshop op het lichaam. Je gaat met 3 producten in herbruikbare verpakking naar huis. En krijgt er nog enkele recepten bij:

  • Een verzorgende deocrème + recept voor een deoroller -en spray

  • Een hydraterende bodylotion

  • Een voedende lippenbalsem

  • Twee receptjes voor tandpasta

Ik verklap jullie ook een heleboel weetjes die ik zelf leerde in mijn opleiding tot herborist (CVO en i.o. op de EANG).

De workshop kost 65 euro pp. inclusief 3 volwaardige en kwaliteitsvolle producten, een uitgebreide infobundel en lekkere hapjes & drankjes aangeboden door 'Billierose'. We starten om 19u. Het einde is voorzien rond 22u.

Inschrijven kan door te mailen naar hello@billierose.be. Jouw inschrijving is officieel na een bevestigingsmail en als het bedrag is overgemaakt op doorgestuurd rekeningnummer.

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur dan gerust iemand anders in jouw plaats.

Om jullie optimaal te kunnen begeleiden zijn de plekjes beperkt. Wees er dus snel bij.

Graag tot dan!

Earlier Event: October 7
Volzet - DIY Natural Face Care
Later Event: October 14
Volzet - DIY Natural Hair Care