Back to All Events

Volzet - DIY Natural Face Care

  • Djar - Gent/Drongen Industriepark 15B-Drongen Gent, 9031 Belgium (map)

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam terecht komt? En dat veel (dure) verzorgingsproducten hormoonverstorende stoffen, microplastics (=kleine deeljtes plastic), synthetische bewaarmiddelenen ... bevatten die nefast zijn voor mens en natuur? 

In de workshop leer je jouw huid en lichaam verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruikt van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd! 

We focussen in deze workshop op het het gezicht. Je gaat met 4 producten in herbruikbare verpakking naar huis: 

- Een dagcrème vol antioxidanten en vitamines afgestemd op jouw huidtype
- Een hydraterende gezichtsreiniger
- Tonic om de huid terug in balans te brengen
- Een verzorgend oogserum

Ik verklap jullie ook een heleboel weetjes die ik zelf leerde in mijn opleiding tot herborist (CVO). 

Na de workshop zullen we tijd nemen om gezellig na te praten en lekker te eten. De dames van DJAR voorzien een heerlijk voedende maaltijd, want ook voor onze binnenkant moeten we zorg dragen ☺. 

De workshop kost 60 euro pp. (inclusief 4 DIY producten, een infobundel, een helende maaltijd en drankje). We starten om 10u. Het einde is voorzien rond 13u en daarna volgt de lunch.

Inschrijven kan door op de button onderaan te klikken. Jouw inschrijving is officieel na een bevestigingsmail en als het bedrag is overgemaakt op BE21 0636 3908 1303. 
Kosteloos annuleren kan tot 5 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur dan gerust iemand anders in jouw plaats. 

Om een persoonlijke aanpak te garanderen, zijn de plaatsjes beperkt. Wees er dus snel bij! 

Graag tot dan! 

 

Earlier Event: September 27
Volzet - DIY Natural Body Care
Later Event: October 10
DIY Natural Face Care