Back to All Events

Volzet - DIY Natural Make-up

  • Hello Alice - Malderen Malderen, Handelsstraat Londerzeel, Vlaanderen, 1840 Belgium (map)

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering, lood…en andere kankerverwekkende en hormoonverstorende bestanddelen bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je natuurlijke make-up maken op basis van mineralen. Respect voor huid en natuur verzekerd! Vegan is mogelijk.*

Je gaat naar huis met 5 producten in herbruikbare verpakking:

- Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen
- Een poeder foundation aangepast aan jouw huidtint
- Blush voor net dat extraatje meer
- Mascara die jouw wimpers benadrukken
- Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

Je krijgt ook nog een heleboel tips en tricks mee die Marion zelf leerde in haar opleiding tot herborist.

We starten om 10u. Het einde is voorzien rond 13u30. De prijs bedraagt 67 euro inclusief 5 producten, een uitgebreide infobundel, hapjes, drankjes en private shopping.

Deze workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61. Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd. Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

De plaatjes zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden.

Graag tot dan!

*Het enige dierlijke product dat we gebruiken is biologische en organische bijenwas in de lippenstift. Dit kan vervangen worden, maar de lippenstift doen we dan wel in een potje. Werkt even goed!

 

Earlier Event: February 13
Volzet - DIY Natural Face Care
Later Event: February 27
Volzet - DIY Natural Face Care