Back to All Events

Volzet - DIY Natural Make-up

  • Small & Tall - Gent 12 Sluizeken Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Wist je dat meer dan 50% van wat we op onze huid smeren in ons lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering, lood…en andere kankerverwekkende en hormoonverstorende bestanddelen bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je natuurlijke make-up maken op basis van mineralen. Respect voor huid en natuur verzekerd! Vegan is mogelijk.*

Je gaat naar huis met 5 producten in herbruikbare verpakking:

- Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen
- Een poeder foundation aangepast aan jouw huidtint
- Blush voor net dat extraatje meer
- Mascara die jouw wimpers benadrukken
- Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

Ik geef jullie ook nog een heleboel tips en tricks mee die ik zelf leerde in mijn opleiding tot herborist (CVO). Verder krijgen jullie een uitgebreide infobundel met nog meer receptjes om ook zelf vloeibare foundation, eyeliner, etc te kunnen maken.

We starten om 10u. Het einde is voorzien rond 13u. De prijs bedraagt 60 euro inclusief 5 producten, een infobundel en een drankje.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@marionmaakt.be. Jouw inschrijving is pas voltooid nadat je een bevestigingsmail gekregen hebt en het bedrag is overgemaakt op het doorgestuurde rekeningnummer. Kosteloos annuleren kan tot 5 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur gerust iemand in jouw plaats!

De plaatjes zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden.

Graag tot dan!

*Het enige dierlijke product dat we gebruiken is biologische en organische bijenwas in de lippenstift. Dit kan vervangen worden, maar de lippenstift doen we dan wel in een potje. Werkt even goed!

 

Earlier Event: October 24
Volzet - DIY Natural Face Care