Back to All Events

Volzet - DIY Natural Make-up

  • Studio Sézanne - Eeklo 86 Blommekens Eeklo, Vlaanderen, 9900 Belgium (map)

Wist je dat meer dan 50% van wat je op je huid smeert in het lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering… bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je make-up maken met enkel plantaardige (vegan) en kwaliteitsvolle ingrediënten. Respect voor huid en natuur verzekerd!

Je gaat naar huis met 5 producten in herbruikbare verpakking:

- Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen
- Een poeder foundation aangepast aan jouw huidtint
- Blush voor net dat extraatje meer
- Mascara die jouw wimpers benadrukken
- Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

Ik geef jullie ook nog een heleboel tips en tricks mee die ik zelf leerde in mijn opleiding tot herborist (CVO). Verder krijgen jullie een uitgebreide infobundel met nog meer receptjes om ook zelf vloeibare foundation, eyeliner, etc te kunnen maken.

We starten om 14u. Het einde is voorzien rond 17u a 17u30. De prijs bedraagt 65 euro inclusief 5 producten, een infobundel, een versnapering en drankjes.

Inschrijven kan door op de button onderaan te klikken. Jouw inschrijving is pas voltooid nadat je een bevestigingsmail gekregen hebt en het bedrag is overgemaakt op het doorgestuurde rekeningnummer. Kosteloos annuleren kan tot een week voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur gerust iemand in jouw plaats!

De plaatjes zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden. 

Graag tot dan!

Earlier Event: September 15
Volzet - DIY Natural Make-up
Later Event: September 27
Volzet - DIY Natural Body Care