Back to All Events

Volzet - DIY Natural Cleaning Products

  • Peaberry Coffeebar - Gent Limburgstraat 24, 9000 Gent Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Huishoudproducten zitten vol chemicaliën die slecht zijn voor de gezondheid en het milieu. Ze irriteren de huid en luchtwegen én kosten bakken vol geld. 
Gelukkig kan het anders! In deze workshop leer je schoonmaakmiddelen maken die huidvriendelijk, efficiënt, low budget en biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien is het heel gemakkelijk! Je hebt slechts enkele ingrediënten nodig. 

Je gaat naar huis met 5 producten, heel veel weetjes en een infobundel:
- Allesreiniger geschikt voor alle ondergronden
- Desinfecterende reiniger met ontkalkende werking
- Schuurcrème tegen hardnekkige vlekken in de keuken en badkamer
- Antibacteriële WC reiniger
- Waspoeder voor de witte of gekleurde was

Voor dit alles betaal je 45 euro zonder lunch of 57 euro met een heerlijke vegetarische lunch en drankje.
De workshop duurt ongeveer 2,5u. 

Wat neem je mee? Drie potjes/glazen bokalen voor het waspoeder, schuurcrème en de WC-reiniger. (bv. Weck-pot/confituur pot/...). Dit van min. 500 ml (of meerdere kleintjes). Wil je graag dat ik deze voor jou meeneem? Laat mij dit dan weten bij de inschrijving (= + 7,5 euro). 

Overtuigd? Schrijf je dan nu in door te mailen naar info@marionmaakt.be en maak je huis schoon in no time (and money). Bij de inschrijving vermelden of je wel/geen lunch wilt en of je graag potjes besteld of zelf mee brengt. 

Jouw inschrijving is officieel na bevestigingsmail en als het bedrag is overgemaakt op BE21 0636 3908 1303. Kosteloos annuleren kan tot 5 dagen voor de workshop. Als je niet kan komen, mag er gerust iemand anders aansluiten. 

Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt! 

Graag tot dan!

Earlier Event: January 30
Volzet - DIY Natural Body Care
Later Event: February 10
Volzet - DIY Natural Hair Care