Back to All Events

DIY Natural Skincare

  • Oats & Heremiet - Kortrijk 5 Sint-Janslaan Kortrijk, Vlaanderen, 8500 Belgium (map)

Wist je dat (dure) verzorgingsproducten amper werkzame stoffen bevatten en vooral uit water, alcohol, geleermiddel, bewaarstoffen, etc. bestaan? 
In deze workshop leer je hoe jouw huid en lichaam te verzorgen op een verantwoorde manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruikt van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle ingrediënten. 

Je gaat naar huis met drie producten: 

- Een shampoo voor normaal, vettig, droog of futloos haar
- Een hydraterende bodylotion
- Een verfrissende tandpasta voor een witte glimlach

Ik geef jullie ook nog een recept mee voor een 100% natuurlijke deo en heel wat weetjes die ik zelf leerde tijdens mijn opleiding tot herborist (CVO).

We starten om 14.00 u. Het einde is voorzien rond 17u. 

Tijdens de workshop wordt er koffie of thee en gezonde snacks voorzien. De workshop kost 56 euro per persoon incl. gebruik alle materiaal, drie verzorgingsproducten, snacks en een drankje.

Om jullie optimaal te kunnen begeleiden, zijn de plekjes beperkt tot max. 10 personen. De workshop gaat door indien er een minimum aantal inschrijvingen geregistreerd zijn. Inschrijven kan door een e-mail te versturen naar oats.heremiet@gmail.com of onderaan op de button te klikken. 

Deze workshop is aansluitend op die van de DIY natuurlijke huidverzorging. Het is mogelijk je voor beide workshops in te schrijven, en met een zakje vol natuurlijke producten en tips naar huis te gaan. Tussen de workshops door is er ook lunch voorzien, en samen komt dit op €110.

Tot dan!

Earlier Event: May 19
Volzet - DIY Natural Cosmetics
Later Event: May 20
DIY Natural Cosmetics