Back to All Events

Volzet - DIY Natural Skincare

  • O'yo Healthy Food Gent 82 Brabantdam Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Wist je dat veel (dure) verzorgingsproducten slechts weinig werkzame ingrediënten bevatten en vooral uit water, verdikkingsmiddel, parfum, synthetische bewaarstoffen, etc. bestaan?In deze workshop leer je jouw huid en lichaam verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruik van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. 

Je gaat naar huis met drie producten: 

- Een Shampoobar voor normaal, vettig, droog of futloos haar
- Een hydraterende bodylotion
- Tandpasta voor een fris gevoel en witte glimlach

Ik geef jullie ook nog een recept en wat uitleg mee voor een 100% natuurlijke deo. Ook verklap ik jullie heel wat weetjes die ik zelf leerde in mijn opleiding tot herborist (CVO).

Na de workshop zullen we tijd nemen om gezellig na te praten en lekker te eten. Phaedra Lybaert, de eigenares van O’yo, voorziet een heerlijk voedende en helend avondmaal, want ook voor onze binnenkant moeten we zorg dragen ☺. 

De workshop kost 60 euro pp. (inclusief 4 DIY producten, een infobundel, een helende maaltijd en hartverwarmend drankje). Je hoeft zelf niets mee te brengen. 
We starten om 16u30. Het einde is voorzien rond 19u en daarna volgt de maaltijd. 

Inschrijven kan door op de button onderaan te klinken. Jouw inschrijving is officieel na een bevestigingsmail en als het bedrag is overgemaakt op BE21 0636 3908 1303. 
Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur dan gerust iemand anders in jouw plaats. 

Om jullie optimaal te kunnen begeleiden, zijn de plekjes beperkt. 

Graag tot dan!

Earlier Event: July 13
Volzet - DIY Natural Cosmetics
Later Event: September 2
Volzet - DIY Natural Hair Care