Back to All Events

Volzet - DIY Natural Face Care

  • Smoet. - Gent (Zwijnaarde) 5 Dorpsstraat Gent, Vlaanderen, 9052 Belgium (map)

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam terecht komt? En dat veel (dure) verzorgingsproducten hormoonverstorende stoffen, microplastics (=kleine deeltjes plastic), synthetische bewaarmiddelen … bevatten die nefast zijn voor mens en natuur?

Marion Maakt & Smoet. slaan de handen in elkaar. In deze workshop leert Marion jullie hoe je jouw huid kan verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. Ze maakt gebruikt van de 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen van Smoet. (de losse ingrediënten zodat we kunnen starten van 0, niet de basisproducten).
Respect voor huid en milieu verzekerd!

We focussen in deze workshop op het gezicht. Je gaat met 4 producten in herbruikbare verpakking naar huis:

- Een dagcrème vol antioxidanten en vitamines afgestemd op jouw huidtype
- Een hydraterende gezichtsreiniger
- Tonic om de huid terug in balans te brengen
- Een verzorgend oogserum

De workshop kost 65 euro pp. (inclusief 4 volwaardige en kwaliteitsvolle producten, een infobundel, drankjes). De workshop duurt een kleine drie uur.

Inschrijven kan door te mailen naar info@marionmaakt.be. Jouw inschrijving is officieel na een bevestigingsmail en als het bedrag is overgemaakt op het doorgestuurde rekeningnummer.

LET OP: controleer zeker jouw Spamfolder als je geen antwoord hebt ontvangen na drie dagen.

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur dan gerust iemand anders in jouw plaats.

Graag tot dan!

Earlier Event: September 29
Volzet - Workshop DIY EHBO met kruiden
Later Event: October 9
Volzet - DIY Natural Body Care