Back to All Events

Volzet - DIY Natural Face Care

  • Hello Alice - Malderen 61 Handelsstraat Londerzeel, Vlaanderen, 1840 Belgium (map)

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam terecht komt? En dat veel (dure) verzorgingsproducten hormoonverstorende stoffen, microplastics (=kleine deeljtes plastic), synthetische bewaarmiddelenen … bevatten die nefast zijn voor mens en natuur?

In de workshop leer je jouw huid en lichaam verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruikt van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd!

We focussen in deze workshop op het het gezicht. Je gaat met 4 producten in herbruikbare verpakking naar huis:

  • Een dagcrème vol antioxidanten en vitamines afgestemd op
    jouw huidtype.

  • Een hydraterende gezichtsreiniger

  • Tonic om de huid terug in balans te brengen

  • Een verzorgend oogserum

De workshop kost 60 euro pp. (inclusief 4 DIY producten en een infobundel, hapjes, drankjes en private shopping). We starten om 19u. Het einde is voorzien rond 22u.

Deze workshop gaat door in Malderen, Handelsstraat 61. Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd. Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop. Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

Earlier Event: September 9
*Laatste plaats - DIY Natural Body Care
Later Event: September 29
Volzet - Workshop DIY EHBO met kruiden