DIY Hair care

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 69

De offline workshops gaan opnieuw van start zodra de corona-maatregelen dit toelaten.

Zin om je haren te wassen en verzorgen met natuurlijke producten die goed zijn voor haar, huid én planeet? Genoeg van shampoos met agressieve reinigers en conditioners vol met plastic?

Dan is deze workshop iets voor jou. 

Wat mag je verwachten?

In deze workshop legt Elise (meemaker @marionmaakt) je stap voor stap uit hoe je een gepersonaliseerde shampooblok, vloeibare kruidenshampoo en leave-in conditioner maakt met enkel kwaliteitsvolle, natuurlijke ingrediënten. Respect voor huid, haar en natuur verzekerd! 

In de prijs zit een 3-uur durende workshop met veel uitleg, tips & tricks, drie homemade producten die je meeneemt naar huis, een uitgebreide infobundel zodat je ook thuis aan de slag kan, versnaperingen en drankjes.

Reserveer je plekje snel, want de plaatsen zijn beperkt. 

Graag tot dan! 

Informatie

Lessen

Wat zeggen andere over de cursussen

Inge B.
Lees verder
Amai Marion je hebt je echt weer overtroffen met de workshop Corona Care. Ook zo'n uitgebreid e-book met superveel interessante info!
Elise F.
Lees verder
Ik ben helemaal fan van deze workshop! Zo duidelijk uitgelegd. Maar ik had eigenlijk niets anders verwacht van jou :). Wat ik ook fijn vind, is dat het breder gaat dan enkel de recepten. Ik heb weer zoveel bijgeleerd. Dankjewel!
Previous
Next

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.