Vitamine E-acetaat - 10ml

#PRES00410

Vitamine E, ook bekend als tocopherol, is een krachtige antioxidant. Het wordt gebruikt om de ranzigheid van plantaardige oliën en boters die gevoelig zijn voor oxidatie te voorkomen en wordt verwerkt in anti-verouderingsproducten om de huid te beschermen tegen huidveroudering.

Voor 8/12/2020: verkregen uit een mengsel van natuurlijke tocopherolen afgeleid van zonnebloemolie, verdund in zonnebloemolie. Tocopherol-gehalte: 50%.

Vanaf 08/12/2020: 98% vitamine E acetate, puur, zonder draagolie. Dit zorgt ervoor dat de werking krachtiger is. Tocopherol-gehalte: 98%.

Beide versies zijn toegelaten in natuurcosmetica.

 

TIP: De nieuwe versie van vitamine E is enorm stroperig. Als dit niet uit de daarvoor voorziene druppelteller geraakt, kan je de druppelteller er met een lepeltje/mesje uit halen. 1 druppel = +- 0,05g.

10ML
4,50

327 op voorraad

Klanten die dit product bekeken kochten ook

Reviews

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Vitamine E-acetaat – 10ml”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.