Cetearyl alcohol

#EMUL016

Cetearylalcohol wordt gebruikt als co-emulgator en verdikkingsmiddel om crèmes te verdikken en stabiliseren. Het bestaat uit vetalcoholen van plantaardige oorsprong.

100G
5,50

33 op voorraad

  • Inci: Cetearyl alcohol
  • Productieproces: Vetalcohol op basis van plantaardige vetzuren.
  • Herkomst: Duitsland
  • Functie: niet -ionische O/W co-emulgator (verbetert de kwaliteit en stabiliteit van de emulsies), stabilisator (verdikt) en verzachtend middel (verzacht de huid).
  • Gebruik: cosmetica
  • Kwaliteit: 100% plantaardige oorsprong (kokosnoot- en palmpitolie).
  • Smeltpunt: 50°C
  • Oplosbaarheid: onoplosbaar in water, oplosbaar in olie
  • Co-emulgator: helpt bij het stabiliseren van emulsies
  • Verdikkingsmiddel: verdikt emulsies, oliën en balsems.
  • Verrijkt het voedend gevoel van crèmes zonder vettig aan te voelen, brengt zachtheid.
  • Emolliënt: verzacht de huid, helpt de hydratatie van de huid te behouden.
  • Ook goed in haarproducten, want kan goed uitgespoeld worden.
  • Haar & huidverzorging: +++
  • Massage: –
  • Hygiëne & bad: –
  • Verspreiding: –
  • Orale inname: –
  • 1 tot 10% als co-emulgator
  • 1 tot 30% in balsems (met enkel oliefase).
  • Toevoegen in de oliefase.

Vetalcohol op basis van plantaardige vetzuren (kokos- en palmpitolie).

100% plantaardige oorsprong (kokosnoot- en palmpitolie).

Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaren bij kamertemperatuur uit de buurt van vocht en licht. Sluit de zak na gebruik goed af.

Wasachtige vaste stof in witte vlokken met een neutrale geur.

Klanten die dit product bekeken kochten ook

Reviews

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Cetearyl alcohol”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.