Cacaoboter ongeraffineerd bio - 100 g

#WAX001100

Deze 100 % natuurlijke biologische, ongeraffineerde cacaoboter is een weldaad voor de huid. Met zijn voedende, herstellende en beschermende eigenschappen wordt het in veel verzorgingsproducten gebruikt om de huid diepgaand te verzachten en te voeden. In de winter voorkomt het ook uitdroging van de huid en lippen en kalmeert het irritatie.

100G
6,80

4 op voorraad

  • Inci: Theobroma cacao seed butter
  • Botanische naam: Theobroma caca
  • Plantendeel: cacaobonen
  • Productieproces: koude persing, ongeraffineerd
  • Oorsprong: Peru
  • Teelt: biologisch
  • Dichtheid bij 20°C: 0,92
  • Smeltpunt: 35°C
  • Verzepingsindex: 188-198
  • Oxidatief potentieel: niet erg gevoelig voor oxidatie
  • Comedogeen: index 4 op 5

Hoe ziet een goede cacaoboter eruit?

  • Verschijning: zachte stukken
  • Kleur: lichtgeel
  • Geur: Vers, krachtig, chocolade geur

Om zachter te maken, au bain-marie laten smelten en een plantaardige olie toevoegen.

Aanbevolen dosering: van 1 tot 70%, afhankelijk van jouw gewenste consistentie.

  • 100% biologisch gecertificeerd
  • 100% puur en natuurlijk
  • Cosmetische en voedselkwaliteit.

Belangrijkste pluspunten van deze boter voor je verzorgingsproducten:

  • Verzachtend
  • Verfraaien en versterken van het haar
  • Anti-age
  • Voedend / hydraterend
  • Beschermend
  • Herstellend / regenererend
  • Haar & huidverzorging: +++
  • Massage: ++
  • Hygiëne & bad: –
  • Verspreiding: –
  • Orale inname: +++
  • Afgeraden in geval van allergie voor cacaoboter.
  • Als algemene regel geldt datje je bereiding altijd ten minste 48 uur voor gebruik in de elleboogplooi moet testen.

Verwijderd houden van lucht, warmte en licht.
Neem de optimale opslagdatum (THT) in acht. Gebruik binnen 1 jaar na opening

Klanten die dit product bekeken kochten ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kom als eerste de nieuwe Marion nieuwtjes te weten.