Banner text

Plantaardige bisabolol

#RAW016..10

Bisabolol is fantastisch voor de huid. Het staat bekend om zijn kalmerende, anti-allergische en ontstekingswerende werking. Inflammatie is de oorzaak van veel huidproblemen én huidveroudering. Bisabolol biedt hier een oplossing. Ook de helende eigenschappen maken van bisabolol een geliefde grondstof.

Bisabolol wint jammer genoeg geen prijs voor meest duurzame grondstof. Om zo een 7kg bisabolol te verkrijgen moet 1000kg aan 10 jaar oude bomen gekapt worden. Vreselijk! Toen ik dat hoorde, was ik van plan de bisabolol voor eeuwig te bannen. Tot ik een leverancier vond die wel een duurzaam alternatief had.

Zij ontwikkelden BisaboLife™, gemaakt door fermentatie van het plantaardige materiaal dat overblijft na de productie van suiker. Deze biotechnologie is duurzaam en levert een grote hoeveelheid bisabolol van heel goede kwaliteit. Win-win!

Verder is BisaboLife™ gemakkelijk biologisch afbreekbaar en is er geen boomkap nodig. Tot slot werd in studies aangetoond dt de kwaliteit beter is dan andere bisabolol. Fantastisch toch?

10ML
8,97

6 op voorraad

Koop dit product nu en verdien 9 Green Points!

Klanten die dit product bekeken kochten ook

Reviews

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Plantaardige bisabolol”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.De maximale toegestane grootte is: 5 MB.

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

    Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox!