Aloe vera poeder bio 200:1

#RAW049

WE HEBBEN BESLOTEN OM DIT PRODUCT UIT ONS GAMMA TE HALEN. WAAROM?

Aloë Vera poeder is vaak geen los poeder, maar eerder een samengeperst poeder. Hoe komt dit? Men gaat het gevriesdroogde poeder gaan verpulveren en dan vacuüm verpakken = los poeder. Zo komt dit toe bij ons. Als ze in het maatwerkbedrijf alles terug gaan afvullen in kleinere verpakking, komt dit poeder in contact met lucht (ook al werken ze daar heel hygiënisch en proberen ze dit zoveel mogelijk te vermijden, lucht zit overal, gelukkig 😉 ). Hierdoor gaat het poeder terug samenpersen. Dit is geen probleem voor de werking (werd afgestemd met leverancier). Je kan er een klein stukje afhalen met een schone spatel. Bewaar bij voorkeur het zakje in de frigo.

Ondanks het geen afbreuk doet aan de werking, kregen we de feedback van onze klanten dat het niet evident werken is. En die feedback vinden wij belangrijk.

We kozen ervoor om enkel nog Aloë vera vloeibaar aan te bieden. Dit is een heel makkelijk, en ook doeltreffend, product. Lees bij de dosering en gebruik hoe je dit verwerkt en bv. een Aloë vera gel maakt. Gel zelf bieden wij voorlopig niet aan omdat we nog geen leverancier vonden die hier geen schadelijke conserveringsmiddelen in doet.

De recepten op de website werken ook aangepast. 

Wil je een recept maken uit Marions boek? Stuur gerust een mailtje als je niet weet hoe je het poeder kan vervangen en ze helpt je graag verder.

10 G

Zet jezelf op de wachtlijst en ontvang een mailtje als dit product terug voorradig is.

7,75

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst en ontvang een mailtje als dit product terug voorradig is.

Klanten die dit product bekeken kochten ook

Reviews

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Aloe vera poeder bio 200:1”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.