Acacia gom (arabische)

#RAW058

Arabische gom of acaciagom is afkomstig van de acaciaboom en wordt in de cosmetica ondermeer gebruikt als hechtingsmiddel (bv. in make-up).

Het is rijk aan polysacchariden en glycoproteïnen waardoor deze gom ook kalmerende en liftende eigenschappen heeft. Ideaal om te verwerken in anti-aging producten.

Opmerking: Acacia gom geeft geen geleer-effect zoals bv. xanthaan- en guargom. Bij ‘eigenschappen’ en ‘dosering’ meer info. Wil je een gel bekomen, dan moet je deze mengen met bv. xanthaangom.

50G
5,40

234 op voorraad

Inspiratie nodig? Bekijk in welke recepten we dit product gebruiken

Klanten die dit product bekeken kochten ook

Reviews

Klant beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Acacia gom (arabische)”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox.