Banner text

Algemene voorwaarden – Green Points

Doel

Het getrouwheidsprogramma van Marion Maakt (hierna “Green Points” genoemd) is een programma dat wordt beheerd door Marion Maakt, gevestigd te Dorpsstraat 5A, 9052 Gent. 

Met dit programma kunt u Green Points verzamelen en ontvangt u elk kwartaal een kortingscode. Afhankelijk van het aantal gespaarde punten, zal deze couponcode een andere waarde hebben. Met deze kortingscode kunt u aankopen verrichten op de website van Marion Maakt. Deze kortingscode is geldig op de gehele website, behalve workshops. De kortingscode is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Abonnement op het getrouwheidsprogramma van Marion Maakt

Marion Maakt klanten zijn automatisch lid van het Green Points programma. De vouchers die worden uitgedeeld zijn persoonlijk en kunnen niet aan derden worden overgedragen. De kortingscode die u ontvangt is een persoonlijke code. De vouchers hebben geen marktwaarde en kunnen niet worden gebruikt voor enige compensatie of terugbetaling.

Persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld en worden uitsluitend gebruikt om uw kortingscode te versturen. U kan zich op elk moment uitschrijven. 

Indien u vragen hebt, kunt u terecht op info@marionmaakt.be of in de Dorpsstraat 5A, 9052 Gent. 

Bovendien kan elke cliënt (of zijn wettelijke vertegenwoordiger) zich om legitieme redenen op bovenvermeld adres verzetten tegen de verwerking van gegevens die op hem betrekking hebben.

Werking van het getrouwheidsprogramma van Marion Maakt

U maakt automatisch deel uit van het Green Points getrouwheidsprogramma wanneer u een aankoop doet. U kan ten alle tijde uw Green Points status bekijken via uw profiel. 

Het verzamelen van Green Points

 • U krijgt 1 Green Point per gespendeerde euro.
 • Heeft u een product gekocht en laat u een review achter, dan krijgt u 10 Green Points.
 • Brengt u een vriend(in) aan, dan ontvangt u beiden 100 Green Points (bij aanmaak van een account).
 

Het gebruiken van Green Points: 

 • Aan het einde van elk kwartaal worden uw punten opgeteld. 
 • Per 10 punten ontvangt u 1 euro korting. 
 • U ontvangt een e-mail met een persoonlijke kortingscode. 
 • U kunt uw voucher gebruiken op de website van Marion Maakt (geldig op alles behalve workshops). 
 • Uw kortingscode is 20 dagen geldig en het minimumbedrag van de aankoop moet minstens 4 keer de waarde van de coupon zijn. 

 

Niet gebruikte kortingscodes en punten vervallen en kunnen niet meer gebruikt worden. U kan geen punten meenemen naar het volgende kwartaal. 

Schorsing / Deactivering

Het Marion Maakt loyaliteitsprogramma is een programma dat is ontworpen om voordelen te bieden aan onze klanten die aankopen doen op de website. De klant wordt veronderstelt de algemene voorwaarden te respecteren. 

Bijgevolg behoudt Marion Maakt zich het recht om het Green Points programma op te schorten of definitief te schrappen in het geval van misbruik door de klant. Dit omvat, maar is niet beperkt tot:

 • fraude of poging tot diefstal door de klant;
 • acties die de werking van Marion Maakt verstoren, gepleegd door de klant;
 • een abnormaal hoog aantal transacties in een korte tijdspanne (één tot enkele dagen);
 • een betalingsincident dat niet binnen een maand na aanmaning is opgelost;
 • het niet naleven van de algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Marion Maakt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen (direct of indirect) van het niet correct functioneren van het Green Points programma. 

Marion Maakt zal ten allen tijde haar best doen om ervoor te zorgen dat de klant zijn of haar Green Points behoudt na een storing. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

Ontvang nieuwe recepten, workshops en zoveel meer in je mailbox!